AMANA

AMANA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 333 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amana. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 22:08 Geen komkommer geen tomaat geen olijven geen mais geen augurk geen wortel. Beschrijving klopt dan niet, als 1 ding op is kan ik nog denken okey, maar was alles op? Wraps waren trouwens niet te eten. Jammer dit. Zonde van m’n geld.
12 jun 2022 om 14:31 Goede service en lekker eten, fijn dat ze 's nachts kunnen
13 mei 2022 om 21:04 Eten was warm en lekker Perfecte tijd bezorgd en aardige bezorger erbij Perfect!
10 apr 2022 om 14:05 Ranzige eten! Kk traag! Neemt niet op! Was de eerste en laatste x.
3 apr 2022 om 12:13 Was weer lekker en snel bezorgd, ook om 01.00uur ‘s nachts. Fijn dat dat kan!
3 apr 2022 om 8:22 Zag er niet echt smakelijk uit en we hadden een verkeerde bestelling, alles was heel pittig en een vriendin van mij kan niet tegen pittig eten
19 mrt 2022 om 9:10 Vooral de spicy chicken wrap, maar ook de chicken bites heel lekker! Mijn tip zou wel zijn om het minimum bestelbedrag iets te verlagen en dan wellicht maar bezorgkosten te vragen, want zeker na 22.00uur zullen toch vooral alleenstaanden bestellen.
23 jan 2022 om 9:41 Als ik geen ster kon geven had ik dit gedaan! Snacks waren rauw/nat van binnen. Broodjes mager belegd waardoor er meer brood was dan vlees. 1:30u gewacht op mijn bestelling! Bezorger onvriendelijk & telefoon opnemen kennen ze niet! Bestel hier niet!
12 jan 2022 om 17:11 Snelle levering vergeleken met gemiddelde tijd Eten was warm en lekker.
11 jan 2022 om 0:48 1 uur en 40 minuten. Bij bestellen werd vermeld 1 uur. Eten was lekker
10 jan 2022 om 2:58 Had de hoop al opgegeven en naar bed gegaan meerdere keren het restaurant proberen te bereiken maar tevergeefs einstand koude eten waarvan de broodjes zacht en vochtig waren bezorger liet me naar buiten komen en gaf uit raam geen sauzen erbij jammer
27 dec 2021 om 2:09 Perfect voedsel en een vrolijke bezorger